Profiel

Mijn interesse in vormgeving heeft mij niet kunnen weerhouden om in eerste instantie een “degelijke” opleiding te volgen door bedrijfseconomie te studeren.
Sinds mijn studie heb ik voor verschillende werkgevers gewerkt in leidinggevende en commerciële functies.
Gelukkig werd mijn talent in het grafisch ontwerp snel ontdekt, zodat ik mijn interesse in ontwerp en design ook professioneel kon realiseren. Ik ben in deeltijd werkzaam op de grafische en communicatieafdeling van een groot woonwarenhuis, waar ik me onder meer bezig houd met het ontwerpen van grafische uitingen en communicatievraagstukken.
Door deel te nemen aan veel opleidingen heb ik mijn kennis voortdurend uitgebreid.
Ook privé gaat mijn vrije tijd vaak op aan de computer om mij de meest actuele programma’s en technieken op DTP-gebied eigen te maken.
Sinds 2007 werk ik ook zelfstandig en heb ik verschillende websites, huisstijlen en drukwerk gerealiseerd voor het MKB.
Mijn commerciële achtergrond en mijn kennis van het bedrijfsleven staan garant voor een constructieve samenwerking met opdrachtgevers.

Voor de presentatie van uw bedrijf op het internet ontwerp ik het grafische layout naar uw wensen. Daarbij leg ik de nadruk op een probleemloze internetpresentatie: niet alleen het grafische ontwerp is hierbij belangrijk, maar ook de basisregels voor het programmeren van websites voor het internet, optimale laadtijden van webpagina’s en de metadata voor de zoekmachines, zodat uw bedrijf op het net ook gevonden wordt.
Naar wens richt ik bij een provider naar uw keuze webspace in en na afspraak is er ook de mogelijkheid om uw website regelmatig te onderhouden en te actualiseren.

Heeft u interesse om van mijn diensten gebruik te maken of wilt u een vrijblijvende offerte – neem met mij dan contact op.

© Britesite webdesign